Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Uitje met kerst

Resultaten 1 - 4 van 4
Dinerspel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Dinerspel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Wilt u voor het einde van het jaar uw afdeling of bedrijf nog een extra boost geven? Of met de familie en vrienden een te gek avondje uit beleven? Vanaf 15 personen kunt u al voor € 47,50 p.p. een van de onderstaande spellen spelen inclusief een heerlijk twee gangen Shared Dining met een bolletje ijs toe. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Kerstborrel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Kerstborrel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Kerstborrel bij 1892 Eten & Drinken met jouw bedrijf of afdeling? Wij hebben een speciaal arrangement voor u samengesteld in ons gezellige, sfeervolle restaurant in Zoetermeer. 2 uur lang kunt u onbeperkt genieten van binnenlands gedistilleerde dranken, 4 rondes borrelgarnituur en een luxe tafelgarnituur. Bovendien staat een groot TV scherm of beamer / scherm tijdens uw verblijf tot uw beschikking. Ideaal dus voor uw jaarlijkse … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 22,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Kerstarrangement 2017, aankomst kerstavond Hotel La Sonnerie

Kerstarrangement 2017, aankomst kerstavond Hotel La Sonnerie

Kerstavond vieren in ons bijzondere Kloosterhotel in Son en Breugel (Brabant). In dit bijzondere hotel komt u vast en zeker snel in de kerststemming. Wij serveren eerst een culinair 3 gangen diner en na een ontspannen avond kunt u genieten van een comfortabele overnachting in een van onze sfeervolle hotelkamers. De volgende dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Wij zorgen voor de kerstsfeer dan hoeft u alleen nog … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 90,00
Aantal dagen: 2
2-Daags kerstarrangement Hotel Gulpen

2-Daags kerstarrangement Hotel Gulpen

Centraal gelegen in het hart van Gulpen en aan de voet van de bekende Gulpenerberg ligt Saillant Hotel Gulpen. U ervaart persoonlijke aandacht en oprechte Bourgondische gastvrijheid in een sfeervolle ambiance tijdens dit 2-daagse Kerstarrangement. De warme inrichting en het rijke interieur geven u direct een huiselijk gevoel. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en uniek verblijf in Zuid-Limburg. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 84,50
Aantal dagen: 2

Uitje met kerst

Uitje tijdens de kerst dagen?

Op kerstarrangementen boekt u uw kerstarrangement tijdens kerst zonder boekingskosten.

Misschien wilt u er ook nog gezellig op uit tijdens uw verblijf? Dan kunt u via Arrangementen web op verschillende manieren direct uw uitjes met kerst regelen.

Naast de eventuele activiteiten in de accommodatie waar u tijdens de kerstdagen verblijft zijn er bij u in de buurt vast leuke evenementen of activiteiten te bezoeken.

Kerstmarkten, zie hiervoor ook onze aanbiedingen op kerstmarktarrangementen zijn leuke uitjes tijdens de feestdagen met uw vriendinnen of misschien wel met uw dochter?

Leuke activiteiten voor de kinderen, speeltuinen of pretparken. Of voor u een interessant museum bezoek of een andere culturele bezienswaardigheid? Dierentuinen voor het hele gezin? Bekijk de uitjes in de regio waar u verblijft.

U kunt maar alvast uw tickets reserveren tijdens deze drukke feestdagen. Dus boek uw tickets tijdig om een leuk uitje tijdens de kerstdagen te reserveren.

Via Arrangementen web kunt u uw uitjes online boeken. Onze klantenservice kan u desgewenst met uw uitje tijdens de kerst dagen assisteren. Stuur ons hiervoor een mail.

Hi Maarten,