Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Uitje met kerst

Resultaten 1 - 1 van 1
2-Daags kerstarrangement Hotel Gulpen

2-Daags kerstarrangement Hotel Gulpen

Centraal gelegen in het hart van Gulpen en aan de voet van de bekende Gulpenerberg ligt Saillant Hotel Gulpen. U ervaart persoonlijke aandacht en oprechte Bourgondische gastvrijheid in een sfeervolle ambiance tijdens dit 2-daagse Kerstarrangement. De warme inrichting en het rijke interieur geven u direct een huiselijk gevoel. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en uniek verblijf in Zuid-Limburg. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 84,50
Aantal dagen: 2

Uitje met kerst

Uitje tijdens de kerst dagen?

Op kerstarrangementen boekt u uw kerstarrangement tijdens kerst zonder boekingskosten.

Misschien wilt u er ook nog gezellig op uit tijdens uw verblijf? Dan kunt u via Arrangementen web op verschillende manieren direct uw uitjes met kerst regelen.

Naast de eventuele activiteiten in de accommodatie waar u tijdens de kerstdagen verblijft zijn er bij u in de buurt vast leuke evenementen of activiteiten te bezoeken.

Kerstmarkten, zie hiervoor ook onze aanbiedingen op kerstmarktarrangementen zijn leuke uitjes tijdens de feestdagen met uw vriendinnen of misschien wel met uw dochter?

Leuke activiteiten voor de kinderen, speeltuinen of pretparken. Of voor u een interessant museum bezoek of een andere culturele bezienswaardigheid? Dierentuinen voor het hele gezin? Bekijk de uitjes in de regio waar u verblijft.

U kunt maar alvast uw tickets reserveren tijdens deze drukke feestdagen. Dus boek uw tickets tijdig om een leuk uitje tijdens de kerstdagen te reserveren.

Via Arrangementen web kunt u uw uitjes online boeken. Onze klantenservice kan u desgewenst met uw uitje tijdens de kerst dagen assisteren. Stuur ons hiervoor een mail.

Hi Maarten,