Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Kerstdiner

Resultaten 1 - 3 van 3
2-daags Kerstarrangement Fletcher Hotel-Restaurant de Zeegser Duinen

2-daags Kerstarrangement Fletcher Hotel-Restaurant de Zeegser Duinen

Te midden van de bossen, heide en zandverstuivingen van het natuurgebied De Drentsche Aa, vindt u Hotel-Restaurant de Zeegser Duinen. Een mooie omgeving om uw kerstdagen door te brengen. Het hotel is van alle gemakken voorzien en natuurlijk helemaal in Kerstsfeer. Wij hebben diverse Kerstarrangementen voor u samengesteld. Met dit 2-daagse arrangement kunt u onder andere genieten van een Live Cooking kerstdiner. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 99,00
Aantal dagen: 2
2-daags Kerstarrangement, aankomst 1e of 2e kerstdag kloosterhotel La Sonnerie

2-daags Kerstarrangement, aankomst 1e of 2e kerstdag kloosterhotel La Sonnerie

Voor een heel bijzondere kerst dit jaar: denk eens aan ons Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel (Brabant). Het hotel is gevestigd in het voormalig klooster van de Zusters der Liefde. Vanaf 1991 tot 1993 is het klooster omgebouwd tot hotel,. Tijdens de verbouwing is getracht de oude sfeer van het klooster zoveel mogelijk in tact te laten. Dat ziet u met name aan de gangen, met de originele tegeltjes op zowel de vloer als aan de … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 120,00
Aantal dagen: 2
Sallandshoeve, kerstarrangementen zonder overnachting

Sallandshoeve, kerstarrangementen zonder overnachting

Tijdens de kerstdagen kunt u ook dit jaar weer terecht bij Partyboerderij Sallandshoeve in Overijssel. Of het nu gaat om een heerlijk uitgebreid kerstbuffet of tafelgrill arrangement, met een ruime keus aan smakelijke gerechten verzorgen wij een gezellige en familiaire kerstsfeer, Met onze kerstarrangementen hoeft u zelf thuis niet te koken en bent u er even gezellig tussenuit. Informeer naar de mogelijkheden via onze "mail ons button" Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

KERSTDINER

Kerstdiner boeken op de site van kerstarrangementen?

Alle kerstarrangementen op het Arrangementen web boekt u ZONDER BOEKINGSKOSTEN dus ook geen extra kosten voor het reserveren van uw kerstdiner.

Kerstarrangementen is feitelijk de eerste site van het Arrangementenweb en ook toen hadden wij een categorie met kerstarrangementen zonder overnachting. Met deze categorie denken we dat deze categorie duidelijker is voor de consumenten.

Een kerstdiner is feitelijk een kerstarrangement zonder overnachting en deze worden ook vaak aangeboden door restaurants en overige accommodaties.

Eigenlijk zijn de voorbereidingen voor een kerstdiner gezellig maar ook tijdrovend. Niet alleen het boodschappen doen kost veel tijd en geld maar ook de voorbereidingen. Soms geeft dit ook wel stress.

Daarom gaan er ook steeds meer mensen weg tijdens de kerstdagen. Voor de mensen die thuisblijven is het een uitkomst dat er ook vele accommodaties zijn die een kerstarrangement aanbieden zonder een overnachting.

De kerstdagen kunnen thuis met familie of vrienden worden doorgebracht met lekker hapjes en drankjes en aan het einde van de dag lekker genieten van een kerstdiner buiten de deur.

Tijdens deze periode doen alle koks ook extra hun best om u en uw tafelgenoten een feestelijke en lekkere maaltijd voor te schotelen. Veelal geniet u van een kerstdiner van gerechten die u thuis niet zou klaarmaken.

De feestvreugde kan worden verhoogd door het dragen van een foute kersttrui. Een foute kersttrui wordt steeds populairder. Iedereen zal u lachend aankijken en u draagt bij aan de kerst stemming.

Als u een foto van een foute kersttrui op 1 van onze facebook pagina’s plaatst maakt u tevens kans op het winnen van een kerstdiner voor twee personen in 2017.

Boek uw kerstdiner via de site van kerstarrangementen en abonneer u op onze nieuwsbrief. Tijdens de wintermaanden ontvangt u leuke aanbiedingen voor een kerstarrangement.

Het team van kerstarrangementen wenst u prettige feestdagen!