Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Kerstdiner

Resultaten 1 - 4 van 4
Kerstdiner zonder overnachting

Kerstdiner zonder overnachting

Zoals ieder jaar pakken wij bij De Uithof groots uit rondom kerst. Ook dit jaar zetten we de boom op en kleden het pand aan in op en top kerstsferen. Misschien ligt er wel een mooi cadeautje voor jou onder de boom? De Uithof pakt uit! Op 1e en 2e kerstdag kun je met de hele familie of met het gezin terecht voor een lekker, gezellig en sportief programma. Er zijn meerdere combinaties mogelijk met de activiteiten van De Uithof. De kids … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 32,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Kerstarrangement 2017, aankomst kerstavond Hotel La Sonnerie

Kerstarrangement 2017, aankomst kerstavond Hotel La Sonnerie

De Kerst en Oud & Nieuw arrangementen voor 2018/2019 zijn nog niet bekend. Zodra dit het geval is, zullen wij de arrangementen updaten.  Kerstavond vieren in ons bijzondere Kloosterhotel in Son en Breugel (Brabant). In dit bijzondere hotel komt u vast en zeker snel in de kerststemming. Wij serveren eerst een culinair 3 gangen diner en na een ontspannen avond kunt u genieten van een comfortabele overnachting in een van onze … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 90,00
Aantal dagen: 2
2-daags Kerstarrangement 2017, aankomst 1e of 2e kerstdag Hotel La Sonnerie

2-daags Kerstarrangement 2017, aankomst 1e of 2e kerstdag Hotel La Sonnerie

De Kerst en Oud & Nieuw arrangementen voor 2018/2019 zijn nog niet bekend. Zodra dit het geval is, zullen wij de arrangementen updaten.  Voor een heel bijzondere kerst dit jaar: denk eens aan ons Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel (Brabant). Het hotel is gevestigd in het voormalig klooster van de Zusters der Liefde. Vanaf 1991 tot 1993 is het klooster omgebouwd tot hotel,. Tijdens de verbouwing is getracht de oude sfeer van … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 120,00
Aantal dagen: 2
Sallandshoeve, kerstarrangementen zonder overnachting

Sallandshoeve, kerstarrangementen zonder overnachting

Tijdens de kerstdagen kunt u ook dit jaar weer terecht bij Partyboerderij Sallandshoeve in Overijssel. Of het nu gaat om een heerlijk uitgebreid kerstbuffet of tafelgrill arrangement, met een ruime keus aan smakelijke gerechten verzorgen wij een gezellige en familiaire kerstsfeer, Met onze kerstarrangementen hoeft u zelf thuis niet te koken en bent u er even gezellig tussenuit. Informeer naar de mogelijkheden via onze "mail ons button" Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

KERSTDINER

Kerstdiner boeken op de site van kerstarrangementen?

Alle kerstarrangementen op het Arrangementen web boekt u ZONDER BOEKINGSKOSTEN dus ook geen extra kosten voor het reserveren van uw kerstdiner.

Kerstarrangementen is feitelijk de eerste site van het Arrangementenweb en ook toen hadden wij een categorie met kerstarrangementen zonder overnachting. Met deze categorie denken we dat deze categorie duidelijker is voor de consumenten.

Een kerstdiner is feitelijk een kerstarrangement zonder overnachting en deze worden ook vaak aangeboden door restaurants en overige accommodaties.

Eigenlijk zijn de voorbereidingen voor een kerstdiner gezellig maar ook tijdrovend. Niet alleen het boodschappen doen kost veel tijd en geld maar ook de voorbereidingen. Soms geeft dit ook wel stress.

Daarom gaan er ook steeds meer mensen weg tijdens de kerstdagen. Voor de mensen die thuisblijven is het een uitkomst dat er ook vele accommodaties zijn die een kerstarrangement aanbieden zonder een overnachting.

De kerstdagen kunnen thuis met familie of vrienden worden doorgebracht met lekker hapjes en drankjes en aan het einde van de dag lekker genieten van een kerstdiner buiten de deur.

Tijdens deze periode doen alle koks ook extra hun best om u en uw tafelgenoten een feestelijke en lekkere maaltijd voor te schotelen. Veelal geniet u van een kerstdiner van gerechten die u thuis niet zou klaarmaken.

De feestvreugde kan worden verhoogd door het dragen van een foute kersttrui. Een foute kersttrui wordt steeds populairder. Iedereen zal u lachend aankijken en u draagt bij aan de kerst stemming.

Als u een foto van een foute kersttrui op 1 van onze facebook pagina’s plaatst maakt u tevens kans op het winnen van een kerstdiner voor twee personen in 2017.

Boek uw kerstdiner via de site van kerstarrangementen en abonneer u op onze nieuwsbrief. Tijdens de wintermaanden ontvangt u leuke aanbiedingen voor een kerstarrangement.

Het team van kerstarrangementen wenst u prettige feestdagen!