Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Kerstarrangementen Groningen

Resultaten 1 - 7 van 7
3 Daags kerstarrangement Hotel Schimmelpenninck Huys

3 Daags kerstarrangement Hotel Schimmelpenninck Huys

Breng uw kerstdagen door in ons sfeervolle hotel Schimmelpenninck Huys in het centrum van de stad Groningen. Maak kennis met deze unieke bruisende stad en geniet samen met familie en vrienden van de gezellige en warme kerstsfeer. De nostalgische en rustige uitstraling van het Huys geeft een bijzonder gouden randje aan uw verblijf tijdens ons speciaal voor u samengesteld 3-daags Kerst arrangement. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 165,00
Aantal dagen: 3
2-Daags Kerst arrangement Hotel Resort Landgoed Westerlee

2-Daags Kerst arrangement Hotel Resort Landgoed Westerlee

Landgoed Westerlee in het oosten van de provincie Groningen is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. Een prachtige locatie om de feestdagen door te brengen. Prachtig verlichte kerstbomen, mooi gedekte tafels, culinaire gerechten en perfecte wijnen. Wat dacht u van een overnachting in een luxe kamer met tweepersoons jacuzzi en een luxe 4 gangen kerstdiner? Natuurlijk is het ontbijt bij het arrangement inbegrepen. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 189,00
Aantal dagen: 2
4-daags Kerstarrangement Fletcher Familiehotel Paterswolde

4-daags Kerstarrangement Fletcher Familiehotel Paterswolde

Als u wilt genieten van heerlijk verzorgde kerst dagen in een mooie omgeving, bent u bij Familiehotel Paterswolde aan het juiste adres. Het in kerstsfeer gehulde hotel beschikt over tal van faciliteiten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Gelegen nabij de stad Groningen is dit hotel dé ideale uitvalsbasis om een leuk uitstapje te maken. 
Deze accommodatie heeft verschillende kerstarrangementen voor u samengesteld. Wat dacht u … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 279,00
Aantal dagen: 4
3-daags Kerstarrangement Fletcher Familiehotel Paterswolde

3-daags Kerstarrangement Fletcher Familiehotel Paterswolde

Als u wilt genieten van heerlijk verzorgde kerstdagen in een mooie omgeving bent u bij Familiehotel Paterswolde aan het juiste adres. Het in kerstsfeer gehulde hotel beschikt over tal van faciliteiten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Gelegen nabij de stad Groningen is dit hotel dé ideale uitvalsbasis om een leuk uitstapje te maken. U heeft de keuze uit een 2-daags, 3-daags of 4-daags kerstarrangement. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 199,00
Aantal dagen: 3
2-daags Kerstarrangement Fletcher Familiehotel Paterswolde

2-daags Kerstarrangement Fletcher Familiehotel Paterswolde

Wanneer u wilt genieten van heerlijk verzorgde kerst dagen in een mooie omgeving, bent u bij Familiehotel Paterswolde aan het juiste adres. Het in kerstsfeer gehulde hotel beschikt over tal van faciliteiten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Gelegen nabij de stad Groningen is dit hotel dé ideale uitvalsbasis om een leuk uitstapje te maken. 
Deze accommodatie heeft verschillende kerstarrangementen voor u samengesteld. Wat dacht … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 109,00
Aantal dagen: 2
3-Daags kerstarrangement Hotel Resort Landgoed Westerlee

3-Daags kerstarrangement Hotel Resort Landgoed Westerlee

Landgoed Westerlee is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. Het Jugendstil voorhuis is gehuld in een warme kerstsfeer met veel kaarslicht, mooi versierde kerstbomen en prachtig gedekte tafels. Landgoed Westerlee beschikt over klassieke luxe kamers welke zijn voorzien van alle comfort om u een ontspannen verblijf te verzorgen. Combineer nu uw kerstviering met een riant verblijf in ons hotel en laat u culinair verwennen tijdens … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 129,50
Aantal dagen: 3
2-Daags kerstarrangement Hotel Schimmelpenninck Huys

2-Daags kerstarrangement Hotel Schimmelpenninck Huys

Breng uw kerstdagen door in ons sfeervolle hotel Schimmelpenninck Huys in het centrum van de stad Groningen. Maak kennis met deze unieke bruisende stad en geniet samen met familie en vrienden van de gezellige en warme kerstsfeer. De nostalgische en rustige uitstraling van het Huys geeft een bijzonder gouden randje aan uw verblijf tijdens ons speciaal voor u samengesteld 2-daags Kerst arrangement. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 69,50
Aantal dagen: 2

KERSTARRANGEMENTEN IN GRONINGEN. KERST 2018 IN GRONINGEN

Zoekt u een kerstarrangement in Groningen?

Als de winterdagen langzaam uitbreken, trekken de Groningers hun berenvachten aan en maken zij zich klaar voor een drukke tijd. De velden staan leeg, en het vee trekt zich terug in de warme stallen van de boer, wachtend op een warme lentezon. De steden stralen de kerstsfeer uit met versieringen en verlichting, en de Groningse kerstmarkt is natuurlijk ook weer van de partij bij dit jaarlijkse festijn.

 

Kerst. Hopelijk bedekt de sneeuw de hoge daken met een zachte sneeuwlaag, de huizen sieren in juwelen van rood en groen en goud, de naaldbomen lichten op in een winterse gloed. Kerst is een echte tijd van vreugde en blijdschap, van samenhang en liefde. Kerst viert u met familie en vrienden, en natuurlijk is een kerstarrangement van Arrangementenweb daar niet bij te missen. Want ook met Kerst kunt u in het binnen- en buitenland heerlijk genieten van een arrangement.

Op de boeking site van kerstarrangementen boekt u alle arrangementen ZONDER BOEKINGSKOSTEN. U betaald dus alleen het kerstarrangement en rekent deze direct af tijdens uw verblijf. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is kerstarrangementen de meest aantrekkelijke website voor de consument.

Als u op zoek bent naar een gezellig kerstarrangement om de kerstdagen met vrienden of met de familie door te brengen, een heerlijk kerstdiner, kerstbrunch of andere kerst activiteit met of zonder overnachting te boeken dan bent u op onze website aan het juiste adres.

Kerst is natuurlijk DE periode in het jaar om te genieten van een onbezorgd uitje tijdens de kerstdagen. Steeds meer mensen maken van de gelegenheid gebruik om 1 of meerdere dagen tijdens de kerst buitenshuis te vieren.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur of museum? Andere leuke arrangementen of activiteiten? Klik, bekijk en boek!

In het linker menu kunt u op al onze websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk kerstarrangement in Groningen op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Maakt u een foto met een FOUTE KERSTTRUI dan maakt u bovendien kans op het winnen van een foute kersttrui in 2017. Like dan ook even de Facebook pagina van Hanova Textiles

Zo heeft u niet alleen een compleet kerstarrangement in Groningen maar kunt u feitelijk uw gehele regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel. Het team van Arrangementen web wenst u prettige kerstdagen en een gezond nieuwjaar.