Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Kerstarrangementen Gent-Brugge

Resultaten 1 - 3 van 3
3-daags Kerstmarkt Arrangement Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

3-daags Kerstmarkt Arrangement Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Aan de rand van het pittoreske Sluis in Zeeland (tegen de Belgische grens) ligt het indrukwekkende Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale. Deze accommodatie ademt een en al luxe en sfeer uit en is daarom een heel bijzondere plek om uw Kerstdagen of de dagen daarvoor door te brengen. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan de Kerstmarkt in Brugge. Boekt u dit aantrekkelijke, goed verzorgde Kerstmarkt … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 109,25
Aantal dagen: 3
4-daags Kerstarrangement Hotel-restaurant De Dikke van Dale

4-daags Kerstarrangement Hotel-restaurant De Dikke van Dale

Aan de rand van het pittoreske Sluis in Zeeland (tegen de Belgische grens) ligt het indrukwekkende Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale. Deze accommodatie ademt een en al luxe en sfeer uit en is daarom een heel bijzondere plek om uw Kerstdagen door te brengen. Met dit uitgebreide 4-daagse arrangement is een busreis naar Brugge met bezoek aan de ijssculpturen en de kerstmarkt inbegrepen. Tijdens het luxe 6-gangen kerstdiner op … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 359,00
Aantal dagen: 4
3-daags Kerstarrangement Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

3-daags Kerstarrangement Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Aan de rand van het pittoreske Sluis in Zeeland (tegen de Belgische grens) ligt het indrukwekkende Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale. Deze accommodatie ademt een en al luxe en sfeer uit en is daarom een heel bijzondere plek om uw Kerstdagen door te brengen. Met dit 3-daagse Kerstarrangement brengt u tevens een bezoek aan de ijssculpturen en de kerstmarkt in Brugge. Op Eerste Kerstdag geniet u van live muziek en een luxe … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 249,00
Aantal dagen: 3

KERSTARRANGEMENTEN GENT/ BRUGGE. KERST IN GENT EN BRUGGE.

Zoekt u een kerstarrangement in Gent of Brugge?

Gent en Brugge. Twee dorpen die gezamenlijk bezocht worden, en dit is ook waar tijdens het drukke kerstfeest. Brugge zowel als Gent kleden zich met een grote verzameling aan lichtjes en versieringen, en wanneer u zich op de routes van en naar deze dorpen bevindt zult u zich wanen in een landschap dat hopelijk van top tot teen bedekt is met sneeuw.

Kerst in Gent of Brugge. Hopelijk bedekt de sneeuw de hoge daken met een zachte sneeuwlaag, de huizen sieren in juwelen van rood en groen en goud, de naaldbomen lichten op in een winterse gloed. Kerst is een echte tijd van vreugde en blijdschap, van samenhang en liefde. Kerst viert u met familie en vrienden, en natuurlijk is een kerstarrangement van Arrangementenweb daar niet bij te missen. Want ook met Kerst kunt u in het binnen- en buitenland heerlijk genieten van een arrangement.

Op de boeking site van kerstarrangementen boekt u alle arrangementen ZONDER BOEKINGSKOSTEN. U betaald dus alleen het kerstarrangement en rekent deze direct af tijdens uw verblijf. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is kerstarrangementen de meest aantrekkelijke website voor de consument.

Als u op zoek bent naar een gezellig kerstarrangement om de kerstdagen met vrienden of met de familie door te brengen, een heerlijk kerstdiner, kerstbrunch of andere kerst activiteit met of zonder overnachting te boeken dan bent u op onze website aan het juiste adres.

Kerst is natuurlijk DE periode in het jaar om te genieten van een onbezorgd uitje tijdens de kerstdagen. Steeds meer mensen maken van de gelegenheid gebruik om 1 of meerdere dagen tijdens de kerst buitenshuis te vieren.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur of museum? Andere leuke arrangementen of activiteiten? Klik, bekijk en boek!

In het linker menu kunt u op al onze websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk kerstarrangement in Gent of Brugge op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Maakt u een foto met een FOUTE KERSTTRUI dan maakt u bovendien kans op het winnen van een foute kersttrui in 2017. Like dan ook even de Facebook pagina van Hanova Textiles

Zo heeft u niet alleen een compleet kerstarrangement in Gent of Brugge maar kunt u feitelijk uw gehele regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel. Het team van Arrangementen web wenst u prettige kerstdagen en een gezond nieuwjaar.