Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Kerstarrangementen Den-Haag

Resultaten 1 - 4 van 4
Kerstdiner zonder overnachting

Kerstdiner zonder overnachting

Zoals ieder jaar pakken wij bij De Uithof groots uit rondom kerst. Ook dit jaar zetten we de boom op en kleden het pand aan in op en top kerstsferen. Misschien ligt er wel een mooi cadeautje voor jou onder de boom? De Uithof pakt uit! Op 1e en 2e kerstdag kun je met de hele familie of met het gezin terecht voor een lekker, gezellig en sportief programma. Er zijn meerdere combinaties mogelijk met de activiteiten van De Uithof. De kids … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 32,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Dinerspel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Dinerspel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Wilt u voor het einde van het jaar uw afdeling of bedrijf nog een extra boost geven? Of met de familie en vrienden een te gek avondje uit beleven? Vanaf 15 personen kunt u al voor € 47,50 p.p. een van de onderstaande spellen spelen inclusief een heerlijk twee gangen Shared Dining met een bolletje ijs toe. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
Kerstborrel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Kerstborrel arrangement Restaurant 1892 Zoetermeer

Kerstborrel bij 1892 Eten & Drinken met jouw bedrijf of afdeling? Wij hebben een speciaal arrangement voor u samengesteld in ons gezellige, sfeervolle restaurant in Zoetermeer. 2 uur lang kunt u onbeperkt genieten van binnenlands gedistilleerde dranken, 4 rondes borrelgarnituur en een luxe tafelgarnituur. Bovendien staat een groot TV scherm of beamer / scherm tijdens uw verblijf tot uw beschikking. Ideaal dus voor uw jaarlijkse … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 22,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
2-Daags kerstarrangement Hotel Savarin Rijswijk

2-Daags kerstarrangement Hotel Savarin Rijswijk

Tijdens de feestdagen geniet u van de prachtige kerstsferen en wordt u volledig in de watten gelegd bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Zij hebben diverse culinaire arrangementen voor u samengesteld om de feestdagen geheel ontspannen en zorgeloos door te brengen met uw dierbaren. Ontspannen tijdens de Kerstdagen met dit speciale 2-daags Kerstarrangement. De Kerst combineren met comfort, gebruik van wellness en culinair genieten. … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 160,00
Aantal dagen: 2

KERSTARRANGEMENTEN IN DEN HAAG. KERST 2017 IN DEN HAAG EN SCHEVENINGEN, OOK KERSTARRANGEMENTEN SCHEVENINGEN.

Zoekt u een kerstarrangement in Den Haag en/of Scheveningen?

Met de Kerst in de aantocht, kruipen de zaken van Den Haag en het parlement langzaamaan in een diepe slaap en is het heel eventjes stil in de gangen en zalen van het politieke centrum van Nederland. De straten veranderen mee in de komst van dit gezellige feest, en winkels bieden u een heerlijk shopmoment met vrolijke kerstmuziek en de verwarming op tien. De hotels in en rondom de stad maken zich klaar voor een druk seizoen, en bereiden zich voor op een lange kerst avond van culinaire grote.

Den Haag biedt ook de mooie badplaats Scheveningen met haar langgestrekde kusten en vele winkels en bezienswaardigheden. Scheveningen tijdens de kerstdagen heeft u ook veel te bieden. Wij van Kerstarrangementen zouden zeggen; maak hier gebruik van!

Kerst. Hopelijk bedekt de sneeuw de hoge daken met een zachte sneeuwlaag, de huizen sieren in juwelen van rood en groen en goud, de naaldbomen lichten op in een winterse gloed. Kerst is een echte tijd van vreugde en blijdschap, van samenhang en liefde. Kerst viert u met familie en vrienden, en natuurlijk is een kerstarrangement van Arrangementenweb daar niet bij te missen. Want ook met Kerst kunt u in het binnen- en buitenland heerlijk genieten van een arrangement.

Op de boeking site van kerstarrangementen boekt u alle arrangementen ZONDER BOEKINGSKOSTEN. U betaald dus alleen het kerstarrangement en rekent deze direct af tijdens uw verblijf. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is kerstarrangementen de meest aantrekkelijke website voor de consument.

Als u op zoek bent naar een gezellig kerstarrangement om de kerstdagen met vrienden of met de familie door te brengen, een heerlijk kerstdiner, kerstbrunch of andere kerst activiteit met of zonder overnachting te boeken dan bent u op onze website aan het juiste adres.

Kerst is natuurlijk DE periode in het jaar om te genieten van een onbezorgd uitje tijdens de kerstdagen. Steeds meer mensen maken van de gelegenheid gebruik om 1 of meerdere dagen tijdens de kerst buitenshuis te vieren.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur of museum? Andere leuke arrangementen of activiteiten? Klik, bekijk en boek!

In het linker menu kunt u op al onze websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk kerstarrangement in Den Haag of Scheveningen op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Maakt u een foto met een FOUTE KERSTTRUI dan maakt u bovendien kans op het winnen van een foute kersttrui in 2017. Like dan ook even de Facebook pagina van Hanova Textiles

Zo heeft u niet alleen een compleet kerstarrangement in Den Haag of Scheveningen maar kunt u feitelijk uw gehele regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel. Het team van Arrangementen web wenst u prettige kerstdagen en een gezond nieuwjaar.