Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

LandgoedHuizeBergen__1539069970_167
LandgoedHuizeBergen2__1539069971_855
comforthotelkamerHuizeBergen__1539069904_327
DeLuxehotelkamerHuizeBergen__1539069904_396
CosyhotelkamerHuizeBergen__1539069904_65
huizebergenaccommodatie2__1505242445_811
huizebergenentreebinnen__1505242448_896
huizebergenomgeving__1505242449_799

2-daags Kerst Arrangement Den Bosch Landgoed Huize Bergen

Een sfeervolle kerst vieren in Brabant met ons 2-daags Kerstarrangement bij Landgoed Huize Bergen. U komt aan op eerste of tweede kerstdag en 's avonds geniet u van een luxe 5-gangen kerstdiner. Een comfortabele overnachting in de kamer van uw keuze en de volgende dag staat er een heerlijke kerstontbijt voor u klaar! Geniet van de ambiance van onze monumentale villa en maak eens een mooie winterse wandeling in de prachtige omgeving. Daarna lekker opwarmen bij de open haard in een van de mooie stijlkamers. Wij heten u graag welkom!

P.P.P.A.: € 114,50
Aantal dagen: 2 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Een sfeervolle kerst vieren in Brabant met ons 2-daags Kerstarrangement bij Landgoed Huize Bergen. U komt aan op eerste of tweede kerstdag en 's avonds geniet u van een luxe 5-gangen kerstdiner. Een comfortabele overnachting in de kamer van uw keuze en de volgende dag staat er een heerlijke kerstontbijt voor u klaar! Geniet van de ambiance van onze monumentale villa en maak eens een mooie winterse wandeling in de prachtige omgeving. Daarna lekker opwarmen bij de open haard in een van de mooie stijlkamers. Wij heten u graag welkom!

Dit 2-daags Kerst arrangement bestaat uit: 

Aankomst op 25 of 26 december (1e of 2e kerstdag)

  • overnachting in een tweepersoonskamer of kamer naar keuze tegen toeslag (te selecteren bij boeking)
  • 1 x Winterse Lekkernij
  • 1 x 5-gangen Kerstdiner op dag van aankomst
  • 1 x Deluxe kerstontbijt 
  • Gratis parkeren en wifi 

Verschillende kamertypes en prijzen: 

Standaard tweepersoonskamer (Zwaluw)                 € 114,50 per persoon, per arrangement
Comfort tweepersoonskamer (Koetshuis)                  € 122,00 per persoon per arrangement
Deluxe tweepersoonskamer (Botanica)                     € 127,00 per persoon per arrangement
Junior suite voor 2 personen(Botanica)                    € 139,50 per persoon per arrangement
Suite voor  2 personen (Koetshuis)                             € 144,50 per persoon per arrangement

 

Hotel Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Nederland en is zeer goed bereikbaar via de A2. Binnen 10 minuten staat u met de auto in centrum Den Bosch en in slechts 21 minuten in Eindhoven. Parkeren doet u voor de deur en is op het landgoed geheel gratis.

Ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk. Het treinstation Vught ligt op 10 min loopafstand van het landgoed. U reist binnen 5 minuten naar centraal station Den Bosch. 

Wij geven u graag tips over wat u in de omgeving kunt verkennen. 

 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag. 

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief eventuele toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

Hotel en omgeving

Landgoed Huize Bergen is zeer centraal gelegen en omringd door natuurschoon en culturele hotspots. 

In Vught kunt u heerlijk uitwaaien op de Vughtse Heide en bij mooi weer kunt u een verfrissende duik nemen in natuurbad de IJzeren Man. Daarnaast ligt Landgoed Huize Bergen vlakbij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en dicht in de buurt van een rustgevend en bijzonder stukje natuur grenzend aan de stad; het Bossche Broek. 

's-Hertogenbosch

Enkele autominuten verderop ligt ’s-Hertogenbosch, e c. U kunt de stad uitstekend verkennen per fluisterboot, een historische en verrassende tocht door de Binnendieze. Voor meer kunst & cultuur kunt u een bezoek brengen aan o.a. het Stedelijk Museum, het Noordbrabants museum en Nationaal Kamp Vught. 

Den Bosch kent een uitgebreid cultureel en historisch aanbod, vanaf ons landgoed reist u per openbaar vervoer of eigen auto in slechts 15 minuten naar het centrum. Liever op de fiets? Dan kunt u uitgaan van een tocht van ongeveer 30 minuten. De Bosschenaar ontvangt u met open armen want deze stad heeft al meerdere male de titel Meest Gastvrije Stad van Nederland mogen dragen.

Geniet al winkelend van het prachtige cultuur historisch decor en pauzeer met een heerlijke Bossche Bol op het terras. Plan een tocht over de Binnendieze, breng een bezoek aan het Noord-Brabants Museum of het stedelijk museum voor een tentoonstelling van Van Gogh of Jheronimus Bosch. Ook in Den Bosch zijn de winkels iedere zondag geopend.


De monumentale Villa uit 1916 ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Hier, aan de rand van Vught, vindt u alles om een bijeenkomst tot een succes te maken: rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details, een hartelijke ontvangst en gastronomische specialiteiten.

De 80 comfortabele hotelkamers en 20 stijlvolle zalen bieden plaats voor 2 tot 200 personen. Naast de Villa bevinden zich op het landgoed nog 7 accommodaties waardoor er, ook met meerdere groepen tegelijkertijd, de gewenste sfeer van privacy en intimiteit gecreëerd kan worden.

Ook voor meerdaagse bijeenkomsten of voor overnachtingen kunt u terecht bij Landgoed Huize Bergen. U kunt namelijk heerlijk overnachten in een van de 80 comfortabele hotelkamers. Word gewekt door het harmonieuze gefluit van vogels uit het park en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in de authentieke Villa.

Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger, maar met de moderne gemakken van nu.


Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught